Fatma Aksoy İlkokulu

Vizyon: Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkaracak bir yönetim anlayışıyla eğitim kurumlarına örnek önder bir okul olmak temel amacımızdır.

Misyon: FATMA AKSOY İLKOKULU olarak Atatürk ilkelerinin ışığında, milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli,çağdaş düşünceli,sorumluluk duygusu gelişmiş,kendine güvenen,21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına yönelik öğrenci yetiştirmek görevini üstlenmiş bulunuyoruz. Belirlenmiş olan eğitim öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili, verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyet ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onları sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yetenekleri geliştirmelerine ortam sağlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.

Başarılar: 2011-2012 eğitim öğretim yılı Okullar arası bilgi yarışması Talas İlçesi 2.liği 2010-2011 eğitim öğretim yılı Mehmet Akif Ersoy konulu şiir yarışması Kayseri 1.liği

Saatler: 08:25 15:00
Isınma: Kalorifer
Lojman: 2 -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 4252094

Belgegeçer -

WEB - https://fatmaaksoyilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Süleymanlı Köyü Talas/KAYSERİ

Yerleşim Yeri - Süleymanlı Mah. Talas/KAYSERİ

Adres - Süleymanlı Köyü Talas/KAYSERİ

Ulaşım Özel araçlarla sağlanmaktadır. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi´ne ait otobüsler ile de okulumuza ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 30 km.